Badrumsrenovering
– vi är ditt byggföretag i Stockholm

Om du behöver hjälp med renoveringen av ditt badrum, då är vi på Construct Sweden helt rätt byggfirma för dig. Med många års erfarenhet av byggbranschen, ett stort antal nöjda kunder samt den nödvändiga expertis och de tillstånd som krävs för att arbeta i våtutrymmen, med golv, el och plattsättning.

Construct Swedens hantverkare är certifierade och har lång erfarenhet av badrumsrenovering samt den kunskap och de tillstånd som krävs för att arbeta med våtutrymme, golv, el och plattsättning. Vi har även certifierade elektriker som kan utföra säkra elinstallationer i ditt badrum.

Badrumsrenovering - en av nycklarna till att förbättra din bostads värde och funktionalitet

Som byggföretag förstår vi på Construct Sweden vikten av att ha ett funktionellt och estetiskt tilltalande badrum i ditt hem. Badrummet är ett av de mest använda utrymmena i alla hushåll och bör vara ett utrymme som erbjuder både komfort och bekvämlighet. Om ditt badrum har blivit föråldrat eller inte uppfyller de behov som krävs kan det vara dags för ett badrumsrenoveringsprojekt.

Badrumsrenovering är ett populärt hemförbättringsprojekt som avsevärt kan förbättra din bostads funktionalitet och värde. Oavsett om du vill uppdatera ditt badrum med modern inredning, öka lagringsutrymme eller skapa en spaliknande atmosfär, kan vårt team hjälpa dig att uppnå dina mål.

Badrumsrenovering kan sträcka sig från små uppgraderingar som t ex nytt kakel eller inventarier till en fullständig översyn av utrymmet. Oavsett omfattning av renoveringsprojektet finns det flera nyckelfaktorer som alla bostadsägare bör tänka på när de planerar en badrumsrenovering. Badrumsrenovering är svårt samt innebär många regler som man måste ha kunskap om och det är där vi på Construct Sweden kommer in och hjälper dig.

Löpande kommunikation om projektets gång

När det kommer till samtliga av våra tjänster är kommunikation nyckeln för oss på Construct Sweden. Du som kund ska känna dig bekväm med att uttrycka dina behov och bekymmer för din entreprenör, och entreprenören ska vara villig att lyssna och ge råd och vägledning. Det är viktigt att arbeta med ett byggföretag som är tydliga om prissättning, tidslinje och process, så att det inte kommer några överraskningar på vägen. Detta får du av oss på Construct Sweden.

Construct Sweden Ab - byggfirma i Stockholm - hjälper dig att renovera ditt badrum

Noggrannhet är också viktigt

Slutligen bör ett badrumsrenoveringsprojekt byggas för att hålla. Att använda högkvalitativa material och skickligt hantverk är avgörande för att säkerställa att ditt badrum tål daglig användning och ser bra ut i många år framöver.

Här nedan följer några fördelar med badrumsrenovering

Ökat bostadsvärde

En av de viktigaste fördelarna med badrumsrenovering är att det kan öka värdet på din villa eller lägenhet. Det betyder att du inte bara kommer att njuta av ditt uppfräschade badrum, utan du kommer också att se avkastning på din investering om du bestämmer dig för att sälja ditt hem i framtiden.

Förbättrad funktionalitet

En annan fördel med badrumsrenovering är att det kan förbättra funktionaliteten i ditt utrymme. Om ditt badrum är trångt eller saknar förvaring kan vårt team skapa en layout som maximerar utrymmet och lägger till funktionella förvaringslösningar. Vi kan även installera modern armatur som är både snygga och effektiva, såsom snålspolande toalett och energieffektiv belysning.

Under fliken Referensprojekt hittar du exempel och inspiration gällande tidigare badrum som vi har renoverat.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert gällande din badrumsrenovering!


Reco - Rekommenderat företag 2022 - 2023 samt Godkänd av Villaägarna 2023


KONTAKTA CONSTRUCT SWEDEN AB

Boka kostnadsfritt hembesök för offert

Kontakta oss genom att skicka ett meddelande eller ring oss för att ta reda på hur vi kan hjälpa till.

Success! Your message has been sent to us.
Error! There was an error sending your message.