Välkommen till Construct Sweden AB
- byggföretag i Stockholm

Välkommen till Construct Sweden! Vi är ett byggföretag som har varit verksamt i byggbranschen sedan sommaren år 2020. Vi är specialiserade på att erbjuda byggtjänster för både privata och kommersiella kunder. Vi har lång erfarenhet av att bygga allt från mindre till större projekt.

Vi är ett dedikerat team av erfarna och skickliga hantverkare och vi sätter fokus på våra kunders behov och strävar alltid efter att leverera resultat som träffar, och helst av allt, överträffar kundens förväntningar.

Vår strävan - ett byggföretag att lita på

Vid starten var vår vision, är och förblir, att vara ett byggföretag som våra kunder kan lita på, både när det gäller att hålla tidsramar samt projekttider eller gällande budget och prissättning av byggprojekt. Efter några år av denna verksamhet kan vi med stolthet säga att vi har lyckats att hålla detta vilket har yttrat sig genom positiva reaktioner och omdömen från våra kunder. Tack för dem!

Vidare var vår vision att du som kund ska kunna förvänta dig ett personligt och professionellt bemötande från början till slut. Att säkerställa att ditt behov och önskemål uppfylls under projektets gång är också viktigt. Vi tror på att bygga relationer med våra kunder som håller sig länge framöver. En nöjd kund är en bra kund!

Vi är självklart inte sena med, men också stolta över, att kunna nämna att vi erbjuder konkurrenskraftiga priser för våra tjänster.

Några av de tjänster byggfirma Construct Sweden AB i Stockholm erbjuder

  • Totalentreprenad
  • Alla sorters renovering
  • Köksrenovering
  • Målning
  • Golvläggning och golvslipning
  • Badrumsrenovering
  • Fasadmålning

Våra tjänster inkluderar allt från nybyggnation och renoveringar till tillbyggnationer och ombyggnader. Vi har ett team av erfarna yrkesmän som är kunniga inom denna bransch. Vi använder oss av modern teknik och de senaste materialen för att säkerställa att våra projekt är både hållbara och energieffektiva.

Sammanfattningsvis, vi på Construct Sweden är stolta över att vara ett pålitligt byggföretag som arbetar med integritet och professionalism. Vi ser fram emot att hjälpa dig med ditt nästa byggprojekt, oavsett om det är stort eller litet.

Kontakta gärna oss idag för att få mer information om våra tjänster!

Construct Sweden renoverar företagslokal, villa och lägenhet på ett klimatsmart och hållbart sätt

Att renovera ett hus eller lägenhet kan vara ett bra sätt att blåsa nytt liv i en bostad och öka dess värde. Men processen att renovera kan också ha en betydande inverkan på miljön. De senaste åren har det funnits en växande medvetenhet om behovet av att renovera på ett klimatsmart och hållbart sätt. Construct Sweden värnar om miljön.

Renovera klimatsmart och hållbart med Construct Sweden AB - byggfirma i Stockholm


Reco - Rekommenderat företag 2022 - 2023 samt Godkänd av Villaägarna 2023


KONTAKTA CONSTRUCT SWEDEN AB

Boka kostnadsfritt hembesök för offert

Kontakta oss genom att skicka ett meddelande eller ring oss för att ta reda på hur vi kan hjälpa till.

Success! Your message has been sent to us.
Error! There was an error sending your message.