Kundomdömen om byggfirma Construct Sweden AB i Stockholm

Här nedan kan du se vad tidigare kunder har sagt om oss.

35 st kundomdömen.

Kundomdöme från Google

Kundomdöme från GoogleMani Ba

Renoverade mitt kök från 50-talet.
Tog in några offerter men Construct Sweden gav det mesta seriösa priset. Dom här grabbarna visste exakt vad dom gjorde. Alla hinder som uppstod fixa dom till utan besvär. Väldigt professionell och seriöst företag.

Kundomdöme från Google

Kundomdöme från GoogleRebin Melazade

Det blev magi i huset efter anlitat Construct Sweden AB första gången då totalrenoverade vi hela mellan plan i huset: köket, hall, måla, elarbete, sätta nytt golv samt riva väggar och sätta upp garderobsdörrar. Construct Sweden och teamet har en bra känsla för finish och jag kände mig så trygg hela vägen från första mötet till slutet.

Jag anlitade dom igen i februari i år för och renovera mina toaletter i huset och fick samma proffsiga bemötande, där gänget men främst Farshid är hjälpsam och rådgivande i alla steg.
Jag rekommenderar starkt Construct Sweden speciellt i dessa tider när man måste tänka på ekonomin.

Kundomdöme från Google

Kundomdöme från GoogleFredrik Nyström

Jag har fått hjälp med att renovera två badrum och är super nöjd med allt ifrån offert till sista spiken. Man märker att det finns både kunskap och erfarenhet av bygg och främst badrum med alla dess snårigheter kring regler och lagar. Mycket nöjd med helheten, design, detaljarbeten och slutresultatet.
Jag uppskattar speciellt att jag enkelt och snabbt fick svar på frågor och att jag fick vara delaktig i hela renoveringen och kunde ge synpunkter som togs på fullt allvar och justerades efter önskemål från mig. Jag fick även bra tips och smakråd som var till stor hjälp då man själv kan låsa fast sig sig vid någon egen idé ibland. Jag kan verkligen rekommendera Construct Sweden!

Kundomdöme från Google

Kundomdöme från Googleanna bulow

Vi anlitade Farshid och hans team till en helrenovering av 5rok.
Allt skulle göras om och att finna en entreprenör som hade kompetensen och hantverkare som skulle göra detta projekt flytande och problemfritt hade vi inte alls tagit för givet. MEN Construct Sweden AB utförde allt arbete med bravur. Tidsplanen höll. God dialog mellan alla inblandade hantverkare och även många förslag, ideer och mycket bollning fram och tillbaka. Mycket fin återkoppling och fastställande av att allt blev som vi tänkt. Resultatet blev bättre än vi hade kunnat föreställa oss.
Jag kan verkligen rekommendera Fashid och hans team om ni letar en byggfirma. Ni är verkligen toppklass!!!

Kundomdöme från Reco.se

Kundomdöme från Reco.seJulia L

Rekommenderar starkt! Väldigt duktiga hantverkare som lyssnar och har god kommunikation genom hela arbetet.

Kundomdöme från Google

Kundomdöme från GoogleLama Abu-Iseifan

Firman jag alltid återkommer till. Överslår alltid mina förväntningar på resultatet. Inget är omöjligt inte ens när jag köpt en garderob som är för hög och inte ens går att ställa upp. Tack till er!!

Kundomdöme från Offerta

Kundomdöme från OffertaVivianne

Fantastiska på alla sätt. Otroligt trevliga duktiga, kunniga samarbetsvilliga och inte inte minst prisvänliga.
Vi gjorde om 3 rum med rivning av ett gammalt kök, för att skapa ytterligare ett sovrum målning uppbyggnad av flera skåp uppförrning av en vägg och öppning i en annan vägg och vi fick hjälp med allt och tips om var man kan köpa fina lister och foder som passar ett hus som är byggt 1884. Är ni ute efter ett hantverkarteam som ligger steget före så ska ni vända er till Construct Sweden.

Kundomdöme från Google

Kundomdöme från GoogleShivi Chopra

Wow!

En byggfirma som ger dig samma upplevelse som ett välrenommerat 5-stjärnigt hotel.

Ärlig, rak och vänlig kommunikation genom hela projektet där man kände att firman och vi som kunder arbetade mot gemensamt mål.
Farshid och Emir var väldigt måna om att arbetet både skulle bli felfritt och klart i tid vilket det också blev.
Som tandläkare kan jag störa mig på små felaktiga detaljer och därför så vågar jag inte anlita något annat företag än just construct sweden i fortsättningen.

Tusen tack för den här fina upplevelsen! Ni var värda varenda krona!

/Shivi och Felicia

Kundomdöme från Reco.se

Kundomdöme från Reco.seAndré Eric D

Riktigt bra arbete från början till slut. Renovering av i stort sett hela vår 3:a, ytskikt, nytt stort kök, igensättning av dörrar, nedtagning av betongvägg, tvättstuga etc. allt utom badrum. Allt arbete har gått som planerat och tidsplan stämde på dagen (4 veckor) trots extra arbeten jag själv lagt till i efterhand. Riktigt bra kommunikation under hela renoveringen. Då vi inte bodde hemma under tiden kunde vi inte hålla koll på allt själva men alla som var involverade i renoveringen höll oss uppdaterade med bilder i gemensam chatt.

Frågor, tankar och funderingar som uppstod under tiden besvarades snabbt och löstes ut på tillfredsställande vis.

De gånger man själv inte visste hur man ville ha det hade Farshid förslag på hur man kan göra och vad som kommer fungera i praktiken. Riktigt skönt med kunniga personer särskilt då man inte är hantverkare själv.

Kan inte annat än varmt rekommendera Construct Sweden AB.

Kundomdöme från Reco.se

Kundomdöme från Reco.seMagnus F

Bra och snabb service när Construct Sweden AB bytte golv i vår hall. Resultatet blev utmärkt.


Se kundomdömen på följande webbplatser

Visa Construct Swedens kundomdömen hos Google
Visa Construct Swedens kundomdömen hos Reco
Visa Construct Swedens kundomdömen hos Offerta

Kundomdöme från Reco.se

Kundomdöme från Reco.seErika O

Professionellt bemötande från början till slut och med ett jättefint resultat. Dessutom lyhörda för att kunna slutföra innan vår 40-årsfest :)
CS utförde väggmålning inne samt förlängning av en vägg, bygge av altan, borttag av soprum och igensättning av vägg samt ommålning av hus. Alltid en tight dialog om eventuella ändringar under processens gång och tack vare Adrians nätverk kunde de börja projektet hela fem veckor tidigare.
Vi är jättenöjda!

Kundomdöme från Reco.se

Kundomdöme från Reco.seBrf Norra Kungsholmen B

Vi platsbyggde delar av köket och målade om i några av våra rum. Vi är väldigt nöjda med resultatet och kommunikationen. Kan varmt rekommendera Construct Sweden AB.

Kundomdöme från Reco.se

Kundomdöme från Reco.seHASHIM M

Arbetet innefattade en större renovering av en etta. Golvläggning, rivning av väggar och kök, montering av nytt kök, målning av väggar osv.

Allting gick väldigt bra och blev otroligt fint. Adrian är fantastiskt enkel att samarbeta med, han skickar bilder och visar hur det ser ut, han ringer och frågar om hur man vill göra vissa förändringar och ger tips och råd.

Jag kan bara rekommendera Adrian och Construct Sweden starkt.

Kundomdöme från Reco.se

Kundomdöme från Reco.seZohra T

Proffsiga hantverkare med öga för detaljer.

Kundomdöme från Offerta

Kundomdöme från OffertaJohan

Mycket bra service, tillgänglighet och bemötande! Kan verkligen rekommenderas

Kundomdöme från Reco.se

Kundomdöme från Reco.seRebin M

Jag har precis anlitat Construct Sweden för att renovera mitt kök, hall och rivning av väggar mm, och jag är mycket nöjd!! Allt är jättefint, de blev klara en halv vecka före den offererade sluttiden, vi hade kontinuerlig dialog under hela projektet samt projektledaren var dagligen på plats och kontrollerade jobbet så allt blev till perfektion När de lämnade huset var det städat och snyggt. Rekommenderar starkt
gänget på Construct Sweden.

Kundomdöme från Reco.se

Kundomdöme från Reco.seCAMILLA W

Supernöjd med arbetet de gjorde hos mig! De hjälpte mig renovera alla ytskikt i min lägenhet, ta ned en vägg och lägga nytt golv. Varit i kontakt med andra snickare där arbetsledaren aldrig är på plats och knappt går att få tag på, men här var vi i daglig kontakt och vi hade bra kommunikation genom hela processen. Kände verkligen att de brydde sig om att ge mig en bra och trygg process samt ett bra resultat! Jättetrevliga dessutom, rekommenderar!

Kundomdöme från Reco.se

Kundomdöme från Reco.seByggtotalen S

Grymt nöjd med samarbetet!
Kommer garanterat anlita er igen då ni är grymma på problemlösningar!

Kundomdöme från Reco.se

Kundomdöme från Reco.seMiguel A

Vi kontaktade Construct Sweden för arbete med golvläggning, byte av tak samt renovering av kök. Adrian var snabbt på plats för besiktning av arbetet samt offert. Uppdraget bestod av bl.a. rivning av gammalt golv, läggning av nytt golv samt montering av golvlister. Vidare rivning av tak, läggning av nytt tak, borttagande av vägg och dörr samt mindre renovering av kök med nya köksluckor.

Eftersom vi hade en tidsplan att hålla oss till var det viktigt att arbetet utfördes inom avtalad tid, vilket inte var något problem! De blev till och med klara innan.

Under hela processen fick vi stöd och information samt hjälp med att beställa rätt varor. Alla var väldigt trevliga och tillmötesgående med våra önskemål och planering.

De har jobbat både effektivt och proffsigt. Varje person vi varit i kontakt med under arbetets gång har varit väldigt trevliga och enkla att ha och göra med.
En extra bonus var att vi fick bilder skickade till oss dagligen där de visade oss hur arbetet fortgick, vilket var superuppskattat!
Vi kan starkt rekommendera Construct Sweden och kommer definitivt att anlita dem i framtiden om vi vill ha hjälp men något mer.

Kundomdöme från Reco.se

Kundomdöme från Reco.seCaroline E

Vi är supernöjda med vår helrenovering! Alltid bemött snabbt och bra vid funderingar och upplevde att arbetet var proffsigt och snyggt. Rekommenderar starkt.


Se kundomdömen på följande webbplatser

Visa Construct Swedens kundomdömen hos Google
Visa Construct Swedens kundomdömen hos Reco
Visa Construct Swedens kundomdömen hos Offerta

Kundomdöme från Reco.se

Kundomdöme från Reco.seLama A

Jag är glad och tacksam för att jag äntligen hittat en hantverkarfirma som jag är riktigt nöjd med.
När jag skulle riva och bygga om mitt kök kontaktade jag många firmor både billigare och dyrare än Construct Sweden men valet var självklart. Resultatet blev precis som jag vill ha det.
Hantverkarna är trevliga, kommer med bra ideer när jag själv är osäker och gör ett toppenjobb.
Jag har anlitat Construct Sweden till flera jobb efter köket såsom flytt av vägg, uppbyggnad av ny vägg, kaklat badrum och lagt lister jag är alltid nöjd. Kan varmt rekommendera! Inte bara baserat på bra och värdiga priser utan för att jag vet att jag får kvalitet och känner mig trygg med att de levererar. Att de är så trevliga och hjälpsamma är i alla lägen en bonus!

Kundomdöme från Reco.se

Kundomdöme från Reco.seEddie A

Kundomdöme från Reco.se

Kundomdöme från Reco.seAnn-elise L

Jättetrevliga och hjälpsamma! Farshid löste snabbt och snyggt problem som uppstod och vattnade till och med blommorna när vi var borta under renoveringen.
Kändes som att ha en kompis hemma som renoverade.
Både bemötande och köksbygge överträffade alla våra förväntningar.
Kan varmt rekommenderas!

Kundomdöme från Offerta

Kundomdöme från OffertaTingting

Vi är mycket nöjda med Construct Sweden AB! Kommunikationen har varit jättebra då de höll oss uppdaterad och involverad i hela processen. Även om leveransförseningar gjorde att renoveringen tog tid så utförde de sitt arbete snabbt och noggrant. Det var inte heller några problem att göra justeringar i efterhand på saker och ting som vi ville ändra på. Väldigt duktiga och snälla människor och vi rekommenderar dem stark!

Kundomdöme från Offerta

Kundomdöme från OffertaMarcin

Jobbet utfördes i tid med hög kvalité.
Vi kände hela tiden att man verkligen ansträngde sig för att ge oss "det lilla extra" för att vi ska vara nöjda. Rekommenderas varmt!

Kundomdöme från Offerta

Kundomdöme från OffertaAnders

Otroligt snabbt på plats, utförde arbetet enligt tidsplan och enligt ök. med ett mycket bra resultat.
Farshid med personal gjorde ett fantastiskt jobb mycket professionellt, och såg till att hålla ner kostnader för material. Jag kan varmt rekommendera Construct Sweden AB.

Kundomdöme från Offerta

Kundomdöme från OffertaLama

Jag är mycket nöjd! Tycker att arbetet har utförts exemplariskt samt att kommunikationen varit bra. Jag fick alltid tag i dom, mina frågor besvaras och arbetet utförs såsom jag önskar. Mitt kök är väldigt snyggt utan några skavanker. Vissa delar krävde verkligen perfektion då jag inte köpt ett komplett kök från en plats utan har plockat ihop olika delar från olika leverantörer för att få köket jag ville ha. Tack för ett bra jobb.

Kundomdöme från Offerta

Kundomdöme från OffertaKarolin

De blev klara innan utsatt tid och var genom hela renoveringen tillgängliga för eventuella förändringar och frågor vilket underlättar otroligt mycket.

Bra kommunikation och trevliga arbetare! Jag kommer anlita Construct igen när jag behöver.

Kundomdöme från Offerta

Kundomdöme från OffertaEddie

Vi är jättenöjda med renoveringen. De blev klara på utsatt tid och gjorde det lilla extra för hinna klart att underlätta för vår familj medans halva lägenheten var under ombyggnation.

Bra och tydlig kommunikation, jättetrevliga killar som kom och byggde hos oss!

Kundomdöme från Offerta

Kundomdöme från OffertaCaroline

Vi är supernöjda med det arbete som Construct Sweden har utfört i vår lägenhet! Arbetet har varit noggrant, snabbt och proffsigt och Farshid har varit tillgänglig och lätt att hålla kontakten med under arbetets gång. Jag kan varmt rekommendera dom!


Se kundomdömen på följande webbplatser

Visa Construct Swedens kundomdömen hos Google
Visa Construct Swedens kundomdömen hos Reco
Visa Construct Swedens kundomdömen hos Offerta

Kundomdöme från Offerta

Kundomdöme från OffertaBenjamine

Construct Sweden AB hjälpte oss med en ombyggnation av två lägenheter. Vi är supernöjda med jobbet och kommunikationen med Farshid under hela projektet har varit jättebra.

Kundomdöme från Offerta

Kundomdöme från OffertaRoger

Snabb och bra service byggledaren höll ständigt kontakt med mig angående frågor som dök upp.
Tog lite längre tid än vad vi hade hoppats på, men jag är väldigt nöjd nu och jag kan rekommendera denna firma.

Kundomdöme från Offerta

Kundomdöme från OffertaEwa

Jag var väldigt nöjd med hur snabbt de blev klara och hur hög kvalitet det var på bygget. Jag blev även väldigt glad över att de höll tiden och att det blev så fint. De var även väldigt snälla och trevliga vilket var väldigt positivt. Jag kommer definitivt använda mig av deras tjänster i framtiden. De jobbade hårt och ansträngde sig för att göra allt perfekt. Jag rekommenderar dem starkt.

Kundomdöme från Offerta

Kundomdöme från OffertaSvante

Construct Sweden hjälpte oss att sätta upp ett par inneväggar inklusive två nya dörrar, lite eldragningar och en hel del målning. De kom igång väldigt fort och höll den utlovade tiden. Alltid snyggt och prydligt under byggtiden. Inget strul med folk som inte dök upp eller liknande. Alla frågor och problem löstes enkelt. Vi är klart nöjda med slutresultatet. Så kan inte annat än att rekommendera företaget.

Kundomdöme från Offerta

Kundomdöme från OffertaNina

Jättenöjd. Trevliga och fantastiskt bra jobb. Allt positivt!!!!

KONTAKTA CONSTRUCT SWEDEN AB

Boka kostnadsfritt hembesök för offert

Kontakta oss genom att skicka ett meddelande eller ring oss för att ta reda på hur vi kan hjälpa till.

Success! Your message has been sent to us.
Error! There was an error sending your message.