Golvslipning och parkettslipning i Stockholm till bra pris

Golvslipning och parkettslipning i Stockholm

Låt Construct Sweden bli ditt förstahandsval när det gäller professionell parkettslipning och golvslipning i Stockholm. Med vår gedigna erfarenhet och hängivenhet till hantverket förvandlar vi trötta och slitna golv till strålande mästerverk.

Expertkunskap och hantverksskicklighet

Genom åren har vi, skulle man kunna säga, ”finslipat” vår teknik och kunskap att ge nytt liv åt tusentals, och åter tusentals, slipade kvadratmeter av gamla trötta trägolv.

Modern teknik och utrustning

Vår investering i den senaste tekniken garanterar en effektiv och dammfri slipning, vilket innebär minimala störningar för dig som kund.

Skräddarsydda lösningar gällande golvslipning

Varje golv är unikt. Vare sig du har en vacker gammal parkett som behöver lite kärlek eller ett nyare golv som behöver förnyelse skapar vi en skräddarsydd lösning som passar just dina behov.

Hur det går till när du beställer golvslipning eller parkettslipning från Construct Sweden i Stockholm

  1. Innan vi påbörjar arbetet, diskuterar vi med dig som kund för att förstå dina förväntningar och önskemål. Vi diskuterar förväntat resultat, potentiella risker, och tidsram för arbetet. Vi utför även en exakt mätning av ditt golv för att du ska få ett exakt pris för din golvslipning. Vi diskuterar även igenom vilken typ av finish eller behandling som du önskar, vare sig det är olja, lack, vax eller någon annan produkt. Vi använder oss av produkter av hög kvalitet för att säkerställa ett långvarigt skydd och en vacker glans.

  2. När vi väl sätter igång med arbetet så är vi noga med förberedelser. Detta kan innebära att skydda möbler och närliggande ytor från damm samt att försäkra att golvet är rent från smuts eller andra föroreningar.

  3. När själva slipningen av golvet utförs använder vi professionell och modern utrustning som kan ge en jämn och högkvalitativ slipning. Våra dammfria slipmaskiner är uppskattade eftersom de minimerar röran. Olika träslag och finishar kan även kräver olika metoder.

  4. När vi väl är klara med golvslipning samt finish eller behandling informerar vid dig om hur man sköter golvet på bästa sätt efter behandlingen, t ex råd om rengöring, när man kan gå på golvet igen samt hur man undviker repor.

Förvandla ditt golv och därmed även ditt hem

Ett välskött golv höjer inte bara estetiken i ett rum, det ökar även värdet på ditt hem. Med Construct Sweden vid din sida, kan du vara säker på att få fram det bästa i dina golv. Oavsett om du önskar att återställa en äldre parkett till dess forna glans eller helt förvandla utseendet på ditt nuvarande trägolv, står vi redo att hjälpa dig.

Kontakta oss för en konsultation och offert idag!

 


Reco - Rekommenderat företag 2022 - 2023 samt Godkänd av Villaägarna 2023

KONTAKTA CONSTRUCT SWEDEN AB

Boka kostnadsfritt hembesök för offert

Kontakta oss genom att skicka ett meddelande eller ring oss för att ta reda på hur vi kan hjälpa till.

Success! Your message has been sent to us.
Error! There was an error sending your message.