Totalrenovering - Totalentreprenad
- vi är ditt byggföretag i Stockholm

Construct Sweden Ab - byggfirma i Stockholm - hjälper dig att totalrenovera din villa eller lägenhet

Att renovera en villa eller lägenhet kan vara en spännande upplevelse men det kan också vara en skrämmande uppgift för lägenhets- eller husägare som kanske inte har kunskap, tid eller resurser för att ta sig an ett så komplext projekt. Det är där Construct Sweden kommer in och erbjuder en rad omfattande renoveringstjänster gällande totalrenovering som kan hjälpa dig att förverkliga din dröm.

Vi på Construct Sweden anser att varje renoveringsprojekt är unikt och det tar vi oss an med en skräddarsydd plan som möter våra kunders behov och budget. Oavsett om du är ute efter att helt förvandla ditt hus eller din lägenhet, eller helt enkelt bara uppdatera dess estetik, har vi både stor kunskap och erfarenhet för att guida dig genom varje steg i renoveringsprocessen.

Vi arbetar nära dig för att förstå ditt mål samt preferenser och skapar sedan en plan som optimerar arbetsutrymme samt projektplan.

Utförandet av totalrenovering ska kännas tryggt

Vårt team av projektledare och hantverkare vill leverera det som krävs gällande utförande och service. Vi använder endast de bästa materialen och verktygen som finns tillgängliga och vår uppmärksamhet på detaljer säkerställer att varje aspekt av din totalrenovering uppfyller våra kvalitetskrav.

Oavsett om du funderar på att uppdatera ditt kök, badrum eller helt enkelt alla rum i din bostad kan vi hantera varje del av renoveringsprocessen.

Våra tjänster inkluderar:

Rivning och borttagning

Vi tar försiktigt bort allt befintligt material för att säkerställa att rivningsprocessen är säker och effektiv.

Installation av el och VVS

Vårt team av experter kommer att installera nya el- och VVS-system ifall det krävs för att säkerställa att ditt hus, eller din lägenhet, är uppdaterade och uppfyller alla säkerhetsstandarder.

Golvslipning, golvläggning  och målning

Vi erbjuder både golvläggning av t ex nytt parkettgolv, eller varför inte golvslipning, för att få dina gamla slitna golv att se ut som nya? Eller är det klinker du vill ha? Då hjälper våra plattsättare dig. Våra målare målar dina väggar, sockel och foder för att ytskiktet ska ge ditt boende en varm och skön atmosfär. 

Köksskåp och bänkskivor för kök

Vi kan skapa skräddarsydda skåp och bänkskivor som optimerar ditt utrymme för förvaring, funktionalitet och stil. Om det är ett nytt kök från t ex Marbodal, HTH eller IKEA som du vill ha så har vi mångårig erfarenhet gällande installation av dessa.

Elinstallation och belysning

Våra certifierade elektriker hjälper dig med alla typer av installation av el, t ex eluttag och belysning för att skapa en inbjudande atmosfär i din nyrenoverade bostad.


Om du letar efter en pålitlig och professionell byggfirma som hjälper dig med din villa- eller lägenhetsrenovering så hör av dig till oss på Construct Sweden.

Kontakta oss för att boka en konsultation samt få en kostnadsfri offert!


Reco - Rekommenderat företag 2022 - 2023 samt Godkänd av Villaägarna 2023


KONTAKTA CONSTRUCT SWEDEN AB

Boka kostnadsfritt hembesök för offert

Kontakta oss genom att skicka ett meddelande eller ring oss för att ta reda på hur vi kan hjälpa till.

Success! Your message has been sent to us.
Error! There was an error sending your message.