Bygga altan
– vi är ditt byggföretag i Stockholm

Construct Sweden Ab - byggfirma i Stockholm - hjälper dig att bygga din altan

Om du vill förbättra och bygga om din uteplats kan det vara en utmärkt investering att bygga en terrass, veranda eller altan. En terrass, veranda eller altan är ett perfekt sätt att förbättra ditt hems funktionalitet och estetik, vilket ger dig ett utrymme att koppla av och umgås med familj och vänner. Och om du funderar på att komplettera ditt hem med en terrass eller altan är byggföretag Construct Sweden den lösning du behöver för att göra din vision till verklighet.

Construct Sweden hjälper dig med design av altan eller terrass

Vi kan hjälpa dig att designa och bygga altan som passar dina behov och din budget perfekt. Vi kan ge dig råd om material, stilar och utseende. Vi kommer att arbeta med dig i varje steg på vägen för att säkerställa att din terrass eller altan speglar den stil som du vill ha.

Construct Sweden bygger din altan till ett fast pris

Vi erbjuder dig våra tjänster till ett fast pris. All byggnation sker enligt gällande regler och normer. När du anlitar oss på Construct Sweden tar vi den totala entreprenaden och är din arbetsledare.

Våra medarbetare är skickliga hantverkare och bygger din altan med högkvalitativt material som är designat för att stå emot väder och vind och ge lång hållbarhet. Vi kommer också se till att din terrass eller altan är ordentligt säkrad och att den uppfyller alla säkerhetskrav.


Reco - Rekommenderat företag 2022 - 2023 samt Godkänd av Villaägarna 2023


KONTAKTA CONSTRUCT SWEDEN AB

Boka kostnadsfritt hembesök för offert

Kontakta oss genom att skicka ett meddelande eller ring oss för att ta reda på hur vi kan hjälpa till.

Success! Your message has been sent to us.
Error! There was an error sending your message.