Golvläggning i Stockholm till bra pris

Ett golv gör mer än att bara bära upp dina fötter. Det ger en grund, en estetik och en känsla till varje rum. Oavsett om du vill ha en rustik parkett i vardagsrummet eller modernt klinker i köket, förstår vi på Construct Sweden vikten av att välja rätt golv för rätt utrymme.

Expertkunskap i varje steg

Vårt team av golvläggare har både djup kunskap och praktisk erfarenhet för att säkerställa att ditt golv inte bara ser bra ut utan också uppfyller alla funktionella krav.

Vi utför golvläggning, mattläggning, parkettslipning, parkettläggning, installation av golvvärme och andra typer av golvarbeten.

Kvalitetsgolv från pålitliga leverantörer

Vi tror att ett bra golv börjar med bra material. Därför samarbetar vi med de mest ansedda leverantörerna för att säkerställa att ditt golv håller länge och ser fantastiskt ut genom åren.

Dedikerad kundservice

Från den första konsultationen till det avslutade projektet är din tillfredsställelse vår högsta prioritet. Vi är här för att rådgivning, guida och svara på alla dina frågor under processen.

Miljömedvetet val av golv

I dessa tider av ökad miljömedvetenhet strävar många efter att minimera vår miljöpåverkan. Vi hjälper dig att välja hållbara material och metoder som är snälla mot vår planet.


Hur det går till när du beställer golvläggning från Construct Sweden i Stockholm

  1. Innan vi påbörjar arbetet, diskuterar vi med dig som kund och ser till att vi förstår din vision och dina förväntningar. Vilket material, mönster eller färger önskar du på ditt nylagda golv? Har du tänkt dig en särskild finish och vilket typ av skydd önskar du?

  2. Vi utför även en exakt mätning av ditt golv. Felaktig mätning kan leda till slöseri med material och extra kostnader.

  3. Vi ger dig sedan en detaljerad offert som inkluderar materialkostnader, arbetskostnader och andra relaterade kostnader så att du ser vad det totala priset blir. Inga överraskningar här inte!

  4. När vi väl sätter igång med arbetet så är vi noga med förberedelser av underlaget. Ett jämnt och väl förberett underlag är avgörande för att få ett bra resultat. Detta kan t ex innebära att avlägsna gammalt golv, spackla eller lägga en ljudisoleringsmatta.

  5. Vid själva golvläggningen ser vi till att alla skarvar, övergångar och kanter är korrekt placerade och väl utförda. Ett golv ska inte bara vara vackert, det ska även vara funktionellt och hållbart.

  6. När golvet är lagt informerar vi dig om hur man bäst tar hand om det, t ex rengöringsanvisningar, eventuell efterbehandling och annan viktig information.

Construct Sweden i Stockholm
- en byggfirma som bryr sig

Hos Construct Sweden vet vi att varje projekt är unikt och vi är stolta över att erbjuda skräddarsydda lösningar för varje kund. Vårt mål är att du ska känna samma stolthet över ditt nya golv som vi känner över att lägga det.

Låt Construct Sweden vara din golvläggare i ditt nästa golvläggningsprojekt. Med vår kombination av expertis, kvalitetsmaterial och engagemang för utmärkt kundservice, är ditt drömgolv bara ett samtal bort.

Kontakta oss idag!

 


Reco - Rekommenderat företag 2022 - 2023 samt Godkänd av Villaägarna 2023

KONTAKTA CONSTRUCT SWEDEN AB

Boka kostnadsfritt hembesök för offert

Kontakta oss genom att skicka ett meddelande eller ring oss för att ta reda på hur vi kan hjälpa till.

Success! Your message has been sent to us.
Error! There was an error sending your message.