Referensprojekt - renovera badrum
- byggföretag i Stockholm

Anlita Construct Sweden Ab - byggfirma i Stockholm - för din badrumsrenovering

Badrumsrenovering är en bra investering i ditt hem. Det förenklar ofta din vardag genom att skapa ett bekvämlighet och funktionalitet men ökar oftast värdet på din bostad och gör den mer attraktiv för potentiella köpare.

Vårt team av erfarna hantverkare har lång erfarenhet av badrumsrenovering och kan hjälpa dig att skapa en perfekt lösning för dina behov och önskemål. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive elinstallation och VVS-installation, installation av kakel och klinker, badkar- och duschinstallation, belysning och ventilation mm.

Många bostadsägare ser badrumsrenovering som överväldigande och kostsam men det behöver inte vara så. Vi hjälper dig för att hitta lösningar som passar din budget och dina önskemål. Vårt mål är att skapa ett badrum som inte bara ser fantastiskt ut utan också fungerar optimalt för dig och din familj.

Vi är stolta över vårt rykte gällande att leverera kvalitativa resultat i tid och inom budget. Vi arbetar noggrant och effektivt för att minimera störningar i ditt hem och att säkerställa att du är nöjd med resultatet.

Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig att skapa det badrum som du har drömt om. Vi ser fram emot att arbeta med dig!

Här nedan kan du exempel på badrumsrenoveringar som vi har utfört.

Video - Badrumsrenovering - Huddinge


Reco - Rekommenderat företag 2022 - 2023 samt Godkänd av Villaägarna 2023

Bildgalleri  |  Badrumsrenovering

KONTAKTA CONSTRUCT SWEDEN AB

Boka kostnadsfritt hembesök för offert

Kontakta oss genom att skicka ett meddelande eller ring oss för att ta reda på hur vi kan hjälpa till.

Success! Your message has been sent to us.
Error! There was an error sending your message.