Platsbyggd garderob och bokhylla
- vi är din byggfirma i Stockholm

Snickare från Construct Sweden i Stockholm skapar den perfekta garderoben

Drömmer du om den perfekta garderoben som passar just dina behov och din stil? Är du trångbodd och behöver utnyttja ytan maximalt? Eller drömmer du om att bara få njuta av en välplanerad walk-in-closet? Då har du kommit till rätt plats. Vi hjälper dig att bygga den perfekta platsbyggda garderoben!

Varför välja att platsbygga en garderob?

Varje människa är unik och din garderob bör också då vara det. Med en garderob som är platsbyggd kan du skapa en design som passar just din personliga smak och ditt behov till punkt och pricka. Från hyllor och skåp till klädstänger och byrålådor - du bestämmer allt precis så som du vill ha det.

Maximalt utnyttjande av utrymme i din bostad

Våra hantverkare kommer att maximera användningen av ditt utrymme. Små och smala utrymmen, sneda väggar eller högt i tak - vi anpassar din garderob för att nyttja varje centimeter.

Snickare från Construct Sweden i Stockholm skapar en platsbyggd bokhylla

Långvarig kvalitet

Vi använder det bästa materialet och bygger omsorgsfullt för att säkerställa att din platsbyggda garderob är hållbar och därmed kommer att hålla i många år framöver. Det ska vara en investering i ditt hem som ska bli värt varenda öre.

Ordning och reda – pengar på fredag

Med en platsbyggd garderob är det lättare att hålla ordning och reda. Var sak på sin plats och du behöver aldrig mer leta efter dina kläder eller accessoarer.

Värdeökning av din bostad

En platsbyggd garderob är inte bara en fantastiskt praktisk lösning, den ökar också värdet på din bostad. Om du någon gång får för dig att sälja ditt hem kommer den anpassade garderoben att vara ett försäljningsargument som de potentiella köparna kommer att uppskatta.

Låt oss hjälpa dig att förverkliga din dröm om den perfekta garderoben. Våra team av hantverkare står redo att lyssna på dina idéer eller så hjälper vi dig med tips.  Därefter kommer vi att skapa en garderob som du kommer att älska i många år framöver.

Kontakta oss idag för att börja planera din garderob idag!


Reco - Rekommenderat företag 2022 - 2023 samt Godkänd av Villaägarna 2023

KONTAKTA CONSTRUCT SWEDEN AB

Boka kostnadsfritt hembesök för offert

Kontakta oss genom att skicka ett meddelande eller ring oss för att ta reda på hur vi kan hjälpa till.

Success! Your message has been sent to us.
Error! There was an error sending your message.