Köksrenovering
- vi är ditt byggföretag i Stockholm

Construct Sweden Ab - byggfirma i Stockholm - hjälper dig att renovera ditt kök

Ett av de viktigaste rummen i ett hem är köket, där vi spenderar en stor del av vår tid med att laga mat, umgås och skapa minnen. Ett väldesignat och funktionellt kök är avgörande för att göra ditt hus eller lägenhet till en bekväm och trevlig plats att leva och bo i.

Som byggföretag förstår vi vikten av ett väldesignat kök, varför vi tillhandahåller alla typer av tjänster inom köksrenovering för att förbättra ditt hems funktionalitet, estetik och värde.

Construct Sweden - byggföretag i Stockholm renoverar ditt kök

Vårt team har kompetensen och kunskapen för att skapa ett skräddarsytt kök som möter dina specifika behov och preferenser. Vi arbetar nära dig som kund för att förstå din vision och krav och vi använder den senaste tekniken samt förstklassiga material för att förverkliga ditt drömkök och din köksrenovering på bästa sätt.

Oavsett om din köksrenovering innebär att du vill uppdatera din köksdesign, lägga till nya vitvaror eller helt enkelt ge det ett fräscht utseende, hjälper vi dig.

Några av våra tjänster inom köksrenovering

Köksdesign

Vårt team kommer att arbeta med dig för att skapa en anpassad köksdesign som möter dina specifika behov, preferenser och budget.

Köksskåp

Vi kan hjälpa dig att välja högkvalitativa alternativ av köksskåp som är både funktionella och snygga.

Bänkskivor

Vilken typ av bänkskiva ska du välja? Det finns en stor mängd av alternativ när det kommer till val av bänkskiva, t ex granit, marmor, kvarts etc. Kanske en bänkskiva i något träslag är det bästa alternativet för dig? Vi hjälper dig i djungeln.

Golv till kök

Under din köksrenovering är golvet inte att förglömma. Eftersom köket är ett av de rum som du troligen använder mest ska golvet kännas skönt att gå på. Det ska även tåla det slitage och stötar som användandet av ett kök kan innebära. Var sig det gäller golvläggning av parkettgolv eller plattsättning av klinker hjälper vi dig med det golvalternativ som passar just din stil.

Belysning

Vi kan hjälpa dig att välja rätt belysningsalternativ för att göra ditt kök ljust, funktionellt och stilrent. Våra certifierade elektriker hjälper dig med installation av el i köket.

Vitvaror

Vi hjälper dig såklart även att installera eventuella nya vitvaror.

 

Från första konsultationen till den slutliga installationen kommer vi att arbeta nära dig för att säkerställa att varje aspekt av din renovering hanteras med stor omsorg och uppmärksamhet på detaljer.

Sammanfattningsvis, om du funderar på att uppgradera ditt kök är Construct Sweden en perfekta partner för att hjälpa dig att uppnå ditt drömkök. Vårt team har erfarenhet och engagemang för att skapa ett skräddarsytt kök som möter dina specifika behov och överträffar dina förväntningar.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert gällande din köksrenovering!


Reco - Rekommenderat företag 2022 - 2023 samt Godkänd av Villaägarna 2023


KONTAKTA CONSTRUCT SWEDEN AB

Boka kostnadsfritt hembesök för offert

Kontakta oss genom att skicka ett meddelande eller ring oss för att ta reda på hur vi kan hjälpa till.

Success! Your message has been sent to us.
Error! There was an error sending your message.