Köksrenovering
- vi är ditt byggföretag i Stockholm

Construct Sweden Ab - byggfirma i Stockholm - hjälper dig att renovera ditt kök

Ett av de viktigaste rummen i ett hem är köket, där vi spenderar en stor del av vår tid med att laga mat, umgås och skapa minnen. Ett väldesignat och funktionellt kök är avgörande för att göra ditt hus eller lägenhet till en bekväm och trevlig plats att leva och bo i.

På Construct Sweden förstår vi vikten av ett väldesignat kök, varför vi tillhandahåller alla typer av tjänster inom köksrenovering för att förbättra ditt hems funktionalitet, estetik och värde.

Construct Sweden - byggföretag i Stockholm skräddarsyr ditt kök

Vårt team av erfarna proffs har kompetensen och kunskapen för att skapa ett skräddarsytt kök som möter dina specifika behov och preferenser. Vi arbetar nära dig som kund för att förstå din vision och krav och vi använder den senaste tekniken samt förstklassiga material för att förverkliga ditt drömkök och din köksrenovering på bästa sätt.

Oavsett om din köksrenovering innebär att du vill uppdatera ditt köks layout, lägga till nya vitvaror eller helt enkelt ge det ett fräscht utseende, hjälper våra experter dig. Vi erbjuder ett omfattande utbud av tjänster inom köksrenovering, inklusive:

Köksdesign

Vårt team kommer att arbeta med dig för att skapa en anpassad köksdesign som möter dina specifika behov, preferenser och budget.

Köksskåp

Vi hjälper dig att välja högkvalitativa alternativ av köksskåpm, som är både funktionella och snygga.

Bänkskivor

Vilken typ av bänkskiva ska du välja? Det finns en stor mängd av alternativ när det kommer till val av bänkskiva, t ex granit, marmor, kvarts etc. Kanske en bänkskiva i något träslag är det bästa alternativet för dig? Vi hjälper dig i djungeln.

Golv till kök

Under din köksrenovering är golvet inte att förglömma. Eftersom köket är ett av de rum som du troligen använder mest ska golvet kännas skönt att gå på. Det ska även tåla det slitage och stötar som användandet av ett kök kan innebära. Var sig det gäller golvläggning av parkettgolv eller plattsättning av klinker hjälper vi dig med det golvalternativ som passar just din stil.

Belysning

Vi kan hjälpa dig att välja rätt belysningsalternativ för att göra ditt kök ljust, funktionellt och stilrent. Våra certifierade elektriker hjälper dig med installation av el i köket.

Vitvaror

Vi hjälper dig såklart även att installera eventuella nya vitvaror.

 

På Construct Sweden är vi stolta över att kunna ge dig högkvalitativa köksrenoveringstjänster som är anpassat efter ditt behov.  Från den första konsultationen till den slutliga installationen kommer vi att arbeta nära dig för att säkerställa att varje aspekt av din renovering hanteras med största omsorg och uppmärksamhet på detaljer.

Sammanfattningsvis, om du funderar på att uppgradera ditt kök är Construct Sweden den perfekta partnern för att hjälpa dig att uppnå ditt drömkök. Vårt team av proffs har expertis, erfarenhet och engagemang för att skapa ett skräddarsytt kök som möter dina specifika behov och överträffar dina förväntningar.

Kontakta oss idag för att boka en konsultation samt en kostnadsfri offert och låt oss hjälpa dig att förvandla ditt kök till ett vacker och funktionell del av ditt hem.

KONTAKTA CONSTRUCT SWEDEN AB

Boka kostnadsfritt hembesök för offert

Kontakta oss genom att skicka ett meddelande eller ring oss för att ta reda på hur vi kan hjälpa till.

Success! Your message has been sent to us.
Error! There was an error sending your message.