Skogås - golvläggning, byte av tak samt köksrenovering

Kundomdöme från Reco.se

Kundomdöme från Reco.seMiguel A

(5 stjärnor)

Vi kontaktade Construct Sweden för arbete med golvläggning, byte av tak samt renovering av kök. Adrian var snabbt på plats för besiktning av arbetet samt offert. Uppdraget bestod av bl.a. rivning av gammalt golv, läggning av nytt golv samt montering av golvlister. Vidare rivning av tak, läggning av nytt tak, borttagande av vägg och dörr samt mindre renovering av kök med nya köksluckor.

Eftersom vi hade en tidsplan att hålla oss till var det viktigt att arbetet utfördes inom avtalad tid, vilket inte var något problem! De blev till och med klara innan.

Under hela processen fick vi stöd och information samt hjälp med att beställa rätt varor. Alla var väldigt trevliga och tillmötesgående med våra önskemål och planering.

De har jobbat både effektivt och proffsigt. Varje person vi varit i kontakt med under arbetets gång har varit väldigt trevliga och enkla att ha och göra med.
En extra bonus var att vi fick bilder skickade till oss dagligen där de visade oss hur arbetet fortgick, vilket var superuppskattat!
Vi kan starkt rekommendera Construct Sweden och kommer definitivt att anlita dem i framtiden om vi vill ha hjälp men något mer.

Se kundomdömen på följande webbplatser

Visa Construct Swedens kundomdömen hos Google
Visa Construct Swedens kundomdömen hos Reco
Visa Construct Swedens kundomdömen hos Offerta

KONTAKTA CONSTRUCT SWEDEN AB

Boka kostnadsfritt hembesök för offert

Kontakta oss genom att skicka ett meddelande eller ring oss för att ta reda på hur vi kan hjälpa till.

Success! Your message has been sent to us.
Error! There was an error sending your message.